En tur blev nastan den sista

Igar holl jag pa att bli pakord av en stor lastbil vid den forbjudna staden, vi vandrade liksom alla andra kineser langsmed sidan pa gatan till ingangen, jag gar langst ut av alla och sa hor jag nagot burligt komma bakom mig, ja vander mig om och en halv sekund efter sa aker den forbi mig i 60km/h.. Jag var endast nagra centimeter ifran den tunga lastbilen, liksom jag sa blev alla andra chockade av att den korde sa nara mig, hade jag inte vant mig om sa hade den troligen kort in i mig, for gatorna ar sa smala och han forsokte halla avstand fran nagra som gick pa andra sidan av vagen (fanns ingen trottoar) sa jag ar glad att inte ligga i graven nu! :)

Mvh Andreas :):)


Mix

Tjao. Igar gick vi till Mix. Den storsta klubben har i Beijing. Det var fullsmockat med folk med valdigt lite dansutrymme. Spunt drog dock lite tidigare da han inte kande sig riktigt bra. Jag stannade lite langre men det var ratt skumt da man inte kunde prata med nan. Sag inga vasterlanningar dar tyvarr. MEn en cool upplevelse non the less. Mix har fatt ett rykta att vara en riktig gangsterklubb med kopplingar till maffian o shit. Och visst fanns det riktigt skumma manniskor dar. Sarskillt i de manga viprummen. 

Bye bye 

Nytt hostel, Sanlitun och Muren!

Hej alla. Det har varit tyst i nagra dagar och det ar cuz of datorn. Sladden har gatt sonder sa vi far anvanda hostelets dator. Vi kom i forrgar fram till varat nya hostel. Det ar gryyyymmt. Mycket battre an det forra. Det ligger ocksa mer centralt med barstreet och hooters bara nagra hundra meter bort. Har har vi ovcksa traffat manga nya vanner fran massa olika lander. Grymt kul!

Idag var vi en svang forbi muren. Vi akte fran hostelet kl halv 7 och efter en tre timmar lang bussresa kom vi antligen fram. Muren var mycket vacker och det var verkligen en haftig upplevelse. Vi gick pa muren i 1 mil for att darefter aka linbana fastsurrade i selar ned for muren over en sjo. Det pirrade lite i magen. Vi har massa bilder och filmer med det kan vi tyvarr inte lagga upp nu. Vi filmade nar vi akte ner fran linbanan, verkligen haftigt.

Cya next time, peace!  

Var ligger Candy inn?!

Hejsan.

Idag skulle vi snabbt leta upp ett hostel som heter Candy inn för att sedan besöka den förbjudna staden. Vi tog tuben till Lama tempel, tog uppgång C och gick vänster 100 meter som det stod på sidan. Men inte fanns där något Candy inn. Istället hittade vi en gammal Australienare Som visade oss vägen till P loft. Ett ganska nedgånget med mysigt hstel med stort allrum med tvspel, fotbollsspel (med kinesiska fotbollsspelare), billjard och pingis. Det var många västerlänningar i området.  Efter ett tag sa vi adjöken och fortsatte vår jakt på Candy inn. Under vår promenad hittade vi en cigarräffär och köpte en ask med 10 feta cigarrer för 35 kr ^^ Vi gick också på en liten tempel fair där jag gjorde ett jätteklipp. JAg fastnade för en handgjord duk med Fenix o draken motiv. Tecknet för långt liv var i mitten. Prislappen var på 120 så jag började pruta. Efter ett tag fick jag så duken för endast 60 yuan :)

Tillslut bestämde vi oss för att ge upp jakten på hostelet. Så vi begav oss hem för att leta upp den exakta adressen istället. På vägen hem stannad vi vid KFC för att äta. Det var första gången vi åt där och det var faktiskt riktigt gott.

   



RSS 2.0