Shopping mall

Hej hej! Vi åt inte på vårat vanliga hak utan gick till big pizza istället. Det ligger nästa vid Beijing zoo. Där delade vi på big chicken pot (6 kyckling bitar var) samt varsin stor pommes. Efter mycket trubbel fick vi tillslut maten. De trodde först att vi skulle ta med oss maten så vi fick allt i påsar :P

Efter maten gick vi längst med en för oss ny gata och hittade en erotikboda och krimskramsaffärer. Vi köpte varsin sak för 2 yuan vilket allt i kriamskramsbutiken kostade. Sedan stod vi plötsligt utanför våra favvo skyskrapor som visade sig vara enorma köpcentrum. Glatt gick vi in och shoppade som galningar, eller inte. Allt kostade lika mycket som i Sverige typ :P MEn så var det ju bara rika kineser där :P

Efter att ha gått runt i den ena skyskrapan fick Spunt ont i fötterna så vi hoppade in i en taxi hem. Tack vare Emelies ide att ta en bild på hostelets namn på kinesiska kan vi bara länga upp kameran för taxichafören så nickar han glatt och kör i en vansinnes fart dit. Det kostar 10 yuan i startavgift och då inkluderas de 2 första kilometrarna. Därefter kostar det från 1,2 till 2 yuan per km. Beroende på hur lyxig bil du åker med.


           
1. ÄR man rich så är man. 2. En vy över en liten del av köpcentrumet. 3. De hade en enorm arkadhall med typ 1000 olika maskiner.

Vill du se ut som en Svenson. Klipp dig här!!


Kommentarer
Postat av: Sebbe

shiit fan vad annorlunda allt verkar :D :D



Asså fuck vad svårt de verkar vara å kommunicera med alla!! Liksom när ni drar till typ BiG Pizza..vad säger ni? :P



Stirrar kineserna på er lr? :P



svara fan!



hare nice /Sebastian Dennis Wrafter xD

2009-01-29 @ 20:24:36
Postat av: Danne

jo, får också känslan av att kina är som en helt ny indianstam eller nått :P

2009-01-29 @ 23:10:52
Postat av: Andreas aka Spunt

Haha eello :) haha aa allt är helt annorlunda här, sjukt, som vi sa tidigare så ligger det några hus som ser ut att vara jordens nedgång och på andra sidan gatan ligger det skyskrapor av glas.. sjukt.. Haha på Big Pizza var det bara att gestikulera, vifta med händer och peka och hoppas på det bästa :p Det var faktiskt ganska struligt igår, tog typ 20 minuter att få maten och ännu längre sin växel, sen var det en pommesfrites för lite då ska man börja leka charader igen och få dem att förstå att vi har betalat för den osv osv :) jobbigt men kul på ett sätt!



Jaa det är många som stirrar, men framförallt på västerländska tjejer är uppmärksamheten mest riktad på, av alla västerländska kvinnor vi sett, har dem antingen blivit fotade eller bara nedstirrade, haha rätt kul och se, vi har sett endast ca 8-10 västerlänningar här, aja nu ska vi på Zooo!!



Hare bra Schebbe ooh Achzzor :o))

2009-01-30 @ 06:08:12
URL: http://leftforchina.blogg.se/
Postat av: Danne

hahahaha!



så med andra ord, så är det enda ni gör när ni är ute på gatorna är att ni tjaffsar om



"haha hon kollade på mig!"

"nej, hon kollade faktiskt på mig!"



osvosv haha :D

2009-01-30 @ 10:11:52
Postat av: emil

Haha faktiskt inte Danne. De kollar ju på oss. Inte bara på en av oss. Sen är utbudet av vackra kinesiska kvinnor rätt magert. Har typ inte sett en ända snygg kines haha. Så fort vi ser en reklamskylt med en västerländsk kvinna förstår vi hur lyckligt lottade vi är hemma i Sverige med kvinnlig fägring :)



O så har vi har ju båda redan hittat de två vackraste kvinnorna i världen :)

2009-01-30 @ 10:41:55
URL: http://leftforchina.blogg.se/
Postat av: Jim Jong il

Emil emil emil, vad är de jag hör!? inte en enda vacker kvinna i emme-paradiset? känner inte igen dig :p

2009-02-02 @ 19:17:58
URL: http://maxad.blogg.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0