Beijing zoo!

Hej allehoppa. Efter våran lunch bestående av pasta gick vi till Beijing zoo. Det var mycket roligt och för 15 yuan (kostade 5 yuan extra att se pandorna) fick vi uppleva hela det stora zooet. Vi gick också förbi en presentaffär med massa roliga grejer.  Så vissa personer kommer få något roligt när vi kommer hem :) Pandorna var grymma med det grymmaste var ändå Beijing aquarium. Det låg inne i Beijing zoo med en inträdesavgift på hela 110 yuan. Efter en stunds övervägande beslutade vi oss för att uppleva något extra. Väl inne fick vi trängas med kineser bland akvarierna. Några exempel på grejer vi såg där inne är fiskar som var lika stora som oss om inte större. Enorma hajakvarium, jättesköldpaddor och tropiska fiskar i mängder.

Helt plötsligt försvann dock alla kineser och helt plötsligt kom vi in i ett enorm  stadium där en show med delfiner och sälar var i full gång. Det var riktigt häftigt och delfinerna var grymma!

När vi kom ut från akvariumet var klockan redan halv 5 och de stängde 5 så vi fick tyvärr traska mot utgången (vi har lärt oss tecknena för det). Vi funderar på att ta en till tur till zooet imorron och se andra hälften (elefanter, reptiler, björnar mm). Det kostar ju bara 10 yuan liksom.

Lägger upp lite bilder från zooet nu, senare kommer det en lite film med pandor och delfiner ^^









Kommentarer
Postat av: Agneta Rothammar

Vilka häftiga saker ni får uppleva där borta, riktigt avundsjuk,skulle också vilja vara där:-)Måste vara svårt att inte kunna göra sig förstådd. Det är nog rätt taktik ni har att vifta med armar och ben:-) Ett tips, köp en resepalör:-) Kram till dig Emil från din mamma:-) Du får också en kram Andreas:-) Ta väl hand om varandra.

2009-01-28 @ 18:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0